Kategori: Huvudrätt
Så här gör man: * Sätt ugnen på 225grader. * Smörj in en ugnssäker form med lite smör. * Blanda bröd, dill och vitlök i en matberedare och kör tills allt är finfördelat. * Smält smöret. * Riv osten och tillsätt tillsammans med smöret i matberedaren. * Skär fisken i portionsbitar. * Salta, peppra och lägg fisken i en smord ugnssäker form. * Fördela brödmassan över fisken och gratinera i mitten av ugnen, cirka 20 minuter, tills fisken är genomstekt och brödmassan fått fin färg. * Täck eventuellt fisken med ugnsfolie en stund på slutet. * Servera med kokt potatis och grönsallad
Tid: 30min Ugnstemp: 225o
Låg kalori Låg fetthalt Vegetarisk
Upplagd av: Johan den 10 okt 2011 08:54:57 Senast uppdaterad: 10 okt 2011 08:54:57