Kategori: Huvudrätt
Beskrivning: Jätte god kötträtt
Så här gör man: Slå skivorna så att de blir riktigt stora och tunna. Lägg ost- och skinkskivor på halva schnitzeln och vik den andra halvan kött över. Stäng till kanterna och ”lås” med tandpetare. Strö salt och peppar på köttet. Vispa upp ägg. Blanda ner salt och peppar i mjölet. Doppa först i kryddat mjöl, sedan i det ägget och slutligen i ströbröd. Låt köttet ligga en stund så att paneringen stelnar. Stek schnitzlarna långsamt i smör eller margarin. De skall vara vackert bruna och genomstekta. Osten skall smälta ner. Servera med råstekt potatis eller en härligt len potatis pure och en grön sallad.
Låg kalori Låg fetthalt Vegetarisk
Upplagd av: Katta den 31 aug 2011 19:30:37 Senast uppdaterad: 27 sep 2011 13:47:24